zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Какво искат мъжете: на 20, на 30, на 40Какво искат мъжете: на 20, на 30, на 40

Мъжката психика най-често минава през секса и семейството, за да стигне до приятелството.

здраве.bg

Ако мине покрай група мъже, те задължително ще хвърлят оценяващ поглед на една жена, особено ако е с къса пола. Нима мъжете обръщат внимание само на външността? На жените толкова им се иска да бъдат възприемани не само като тяло, а като интересна личност, да се цени тяхната душевност и индивидуалност.
Ето какво мислят несемейните мъже по въпроса “С какво ви привличат жените?”

20 годишните - секс и външност

Главното за мъжете на 20 години е да започнат успешна кариера. Що се отнася до жените, то колкото повече са те в “колекцията” им, толкова по-добре. И разбира се, те трябва да са красиви, за да могат да бъдат “показвани” на приятелите, т.е. да повишават мъжкото самочувствие.

Когато се запознават с жена, първата мисъл на 20-годишните е “искам ли да правя секс с нея?”. От отговора зависи и развитието на отношенията, но тези мъже като правило не се стремят към продължителни връзки – те смятат, че им е рано да създават семейство.

Към 30-годишна възраст, след редица неуспехи с привлекателни, но глупави и меркантилни момичета, във възгледите настъпва промяна - мъжете започват да разбират, че външността не е всичко и... че те също могат да изпитват чувства.

30 годишните - стабилност

На 30 години мъжете вече се замислят за семейство и осъзнават необходимостта от дом, спомнят си, че е време да създадат и дете. Те възприемат жените вече по друг начин. След периода на сексуалните експерименти те търсят жена, подходяща за съпруга и майка.

30-годишните вече знаят, че няма да прекарат целия си живот в леглото. След като успешната кариера е налице, те започват да мислят за продължение на рода. Вече изпитват нужда от стабилност в отношенията.

Разбира се, привлекателно момиче винаги ще предизвика силно сърцебиене у тях, но истински интирес вече предизвикват по-прозаичните неща - те търсят жена, която може да им роди здраво дете, а не фотомодел или манекенка, мислещи само за своята външност.

40 годишните - компаньонка и приятелка

На...

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    психология    
 
more news
rss
 
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
20 мита за начините на отслабване
Много от най-популярните диети всъщност се отхвърлят от науката.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.