zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Бръчките нямат шанс срещу новата формула на NIVEA



Бръчките нямат шанс срещу новата формула на NIVEA

платена публикация

Сутрин всички обичаме да се събуждаме енергични и отпочинали, но понякога кожата ни сякаш разказва друга история. Как да я пренапишем?

След 30-годишна възраст бариерната функция на кожата ни значително отслабва, а това води до появата на първите фини бръчици. Затова е от изключителна важност да започнем антиейдж грижа за нея възможно най-рано.

Когато говорим за борба с бръчките, безспорно основният начин за справяне с тях е регенерацията на клетките. Най-успешният път, по който да подпомогнем този процес, е да си набавим вещества, които самата кожа произвежда, като Q10 например. Възрастта не е единственият фактор, който определя начина, по който ще изглежда кожата ви. От значение са UV лъчите, мръсният въздух и влиянието на околната среда. Кожата на лицето е изключително нежна и именно заради това се нуждае от специална грижа.

Най-новата серия на NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy е с активна anti-age формула и съдържа два антиоксиданта – коензим Q10 и витамин С. Коензим Q10 е един от доказаните противници на бръчките, той се произвежда естествено от кожата и я защитава от увреждания и преждевременно стареене. NIVEA е първият бранд в световен мащаб, който започва да изучава въздействието на Q10 върху кожата и го въвежда в редица свои продукти от 1998 г. насам.

Витамин С също е антиоксидант, който естествено присъства в нашия организъм, той неутрализира свободните радикали, има противовъзпалителни свойства, подпомага процесите на регенерация и стимулира производството на колаген. Двете съставки в комбинация са в състояние да увеличат приема на кислород от кожата с до 50% и да я поддържат здрава и жизнена.

Комбинацията от коензим Q10 и витамин С се съдържа във всички продукти от серията NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy, която включва дневен, нощен и околоочен крем. Любопитното е, че витамин C присъства в чист вид в нощния и околоочния крем, благодарение на иновативните им алуминиеви опаковки, които не позволяват загубата на неговите...

 
добави в:
 
Още по темите:
съвети от лекаря    хигиена    
 
more news
rss
 
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.