zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

ТЕРАФЛУ МАКС Простуда и KашлицаТЕРАФЛУ МАКС Простуда и Kашлица

Най-мощната формула на ТЕРАФЛУ стъпва на българския пазар.


платена публикация


„ГлаксоСмитКлайн” (GlaxoSmithKline) разширява продуктовото портфолио на своята марка ТЕРАФЛУ с още един продукт. Това обявиха от компанията на симпозиум за официалното представяне на ТЕРАФЛУ МАКС, организиран за фармацевти.

„ГлаксоСмитКлайн” е фармацевтична компания №1 по продажби на комбинирания пазар в категориите „настинка и грип“ и „назални деконгестанти“ в България(1), като мултисимптомните лекарства бележат значителен ръст през последната година“, заяви Марияна Пежгорска, Старши консултант в QuintilesIMS.

Новият продукт ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА е най-мощната формула на ТЕРАФЛУ на българския пазар досега.

„На пазара за безрецептурни медикаменти за грип и простуда могат да бъдат открити много продукти, чиито формули съчетават последните постижения в медицината, но съдържанието на 1000 mg парацетамол в едно саше на ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА, максималната препоръчителна доза за еднократен прием, е нещото, което заслужава внимание. Тази доза клинично доказано е по-ефикасна от еднократната доза от 500 mg парацетамол за облекчаване на симптомите на простуда и грип.(4-6)”, заяви проф. Николай Ламбов, Ръководител катедра „Технология на лекарствените средства и биофармация” във Фармацевтичен факултет, МУ-София. Имайки предвид, че най-честите симптоми на простудните заболявания през предстоящите есенно-зимни месеци са запушения нос и влажната кашлица, е важно да се вземат ефективни мерки в първите дни, за да се атакуват симптомите, като се предотврати тяхното задълбочаване и усложнение на болестта.

Проф. Ламбов добави, че мултисимптомното действие на ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА с 3 активни съставки лекува 5-те най-чести симптома на грип и простуда, вкл. кашлица, като може да не се наложи комбиниран прием с други лекарства.

„ТЕРАФЛУ МАКС ПРОСТУДА И КАШЛИЦА е мултисимптомно лекарство, предназначено за пациенти със симптоми на простуда, втрисане и грип, висока температура, запушен нос, болки в тялото и продуктивна кашлица. Не...

 
добави в:
 
Още по темите:
лекарства    
 

more news
rss
 
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.