zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Витамините и пробиотиците подсилват детския имунитетВитамините и пробиотиците подсилват детския имунитет

здраве.bg

Проучванията показват, че използването на пробиотици имат положителен ефект при различни болести, но най-вече за предотвратяването и облекчаването на симптомите на диария и лечение с антибиотици, чрез балансиране на чревната система и в крайна сметка укрепване на имунната система.

Най-ефикасният и безопасен род пробиотици са LGG бактериите. Поемането на LGG води до по-ниско pH в храносмилателния тракт и подобрява усвояването на различни витамини и минерали.

Специално за децата, датската фармацевтична компания Ferrosan разработи уникалната дъвчеща се двуслойна таблетка на детските витамини Multi-tabs Immuno Kids с приятен ягодов-малинов вкус. 11-те витамини и 8-те минерали са в единия слой, а чувствителните LGG бактерии – в другия. Те остават разделени дори при поглъщане на таблетката: първоначално таблетката се разделя на две части и започва разтваряне на слоят с пробиотиците, а след 20 минути - започва разтварянето на витамините и минералите.

Multi-tabs Immuno Kids – детски витамини не съдържат изкуствени оцветители, консерванти, лактоза и глутен, дори захарта е заменена с xylitol, който е полезен за зъбите. Една таблетка съдържа препоръчителната дневна доза витамини и минерали за Вашето дете.

Продуктът е подходящ за деца от 1 до 10 години.
Вижте повече на www.multi-tabs.bg.

платена публикация

 
добави в:
 
Още по темите:
деца    превенция    
 
more news
rss
 
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
6 неочаквано полезни навика
Казвали ли сте си “От утре ставам нов човек!”... , но после нещо не се е получавало...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.