zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Женският език на тялото - как да го разчитаме правилно



Женският език на тялото - как да го разчитаме правилно

Скръстените крака са лош признак за перспективите.

здраве.bg

Езикът на тялото при жените им помага да казват много неща на хората наоколо, но по техен си, т.е. различен от този при мъжете, начин. Разбира се, правилно разчетен, този език на тялото може да разкрие много за самите жени,независимо дали те съзнателно управляват поведението си или става дума за подсъзнателни жестове.

Ако умеем да разчитаме езика на тялото, ще ни е по-лесно да избегнем неразбирането или най-малкото конфузни ситуации. Но все пак на някои им е трудно да разчита знаците в езика на женското тяло. Ако смятате, че сте един от тях, надяваме се, съветите по-долу ще ви помогнат.

Ако става дума за знаците, с които една жена показва, че се интересува от вас...

- Наблюдавайте дали пръстите й си играят с косата. Ако е така, значи тя се опитва да ви впечатли. Ако ви харесва, тя в някакъв момент ще гали и лицето си, врата, рамената, ръцете или краката си.

- Докато е права, следете дали рамената или колената й са насочени към вас, дали се навежда към вас – това също е положителен знак. Ако кръстосва краката си докато седи, а стъпалата й сочат към вас, това също е знак, че проявява интерес. Ако ви гледа продължително или докосва ръцете ви или колената под какъвто и да е предтекст, тогава можете да сте сигурни колко много ви харесва тази жена.

- В случай че се опита да търси вашето внимание, то значи дамата е силно заинтересована от вас. Триковете за търсене на внимание могат да бъдат много секси или разголени дрехи, докосване на върха на чашата, често облизване на устните. Но, ако си хапе устните, това е признак за това, че е нервна или флиртува.

- Някои от знаците могат да ви предупредят, че тя не проявява интерес или е в лошо настроение. Ако стои с кръстосани ръце, това значи, че всички вратички са затворени. А може и да е признак, че е ядосана. Ако пък гледа собствените си ръце или ритмично потропва по масата, това показва, че е нервна или гневна.

- Ако жената седи с кръстосани или преплетени крака, това също предполага, че не е заинтересована...

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
любопитно    психология    
 
more news
rss
 
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.