zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

27 уж елементарни неща - за по-добър секс



27 уж елементарни неща - за по-добър секс

В леглото всичко е разрешено – стига да носи удоволствие.

здраве.bg

Ключ на вратата на спалнята? Направено. Влажен поглед? Направено. Задължителните условия за истинско и трайно удоволствие от секса са пределно прости. И все пак толкова често имаме усещането, че нещо в леглото куца... Мъдростта не е порок – дори когато става дума за сексуалния копнеж – комбинация между природния инстинкт и съзнателното удоволствие от любовта. Или поне едно от двете:-)

Какво съветват сексолозите:

1. Всяка жена има своята безотказно действаща поза – намерете своята.

Опитвайте нови неща, комбинирайте вече опитаните, намерете алтернативен вариант, ако това би ви разнообразило – но открийте коя е успешната поза, в която винаги получавате оргазъм (когато имате нужда от такъв:-)).

2. А тази поза може да се смени с нещо друго.

Може би в младежките си години сте се радвали най-много на акробатиките или традиционните пози, но сега се стремите да изградите по-дълбока връзка с мъжа до себе си. Това, което и двамата желаете, физически и емоционално, може да се промени с времето. Обръщайте внимание на чувствата си – на това което изпитвате или не изпитвате – и се адаптирайте към новата норма.

3. Той не брои недостатъците ви.

Самата вие сте тази, която сканира тялото си – тук ви се струва, че сте малко напълняла, там – че имате гънка на грешното място. По време на сексуална възбуда мъжете изпитват такъв неврохимичен прилив, че са изцяло обладани от интоксикацията. С други думи мъжът е прекалено щастлив, за да забележи „недостатъците“ ви. Оставете тревогата за това как изглежда тялото ви да си отиде и скоро ще изпитвате същото удоволствие като мъжа.

4. Сексът в меко, чисто и комфортно легло е недооценен.

Предполага се, че трябва да искате да го правите на пода в кухнята, в тоалетната в самолета или... увиснали на полилея. Но няма нищо срамно в това да се насладите и на хубавите си чаршафи.

5. Сексуалните клишета с право са клишета: те работят!

Вземете си стая в хотел. Излезте на романтична среща. Споделете...

 
добави в:
 
етикети:
Още по темите:
съвети от лекаря    секс и здраве    
 
more news
rss
 
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
5 любопитни причини да обичате секса
Сексът далеч не е само удоволствие. Той има и доказани ползи за здравето.
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.