zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Изследват бременни в 4D обемни образиИзследват бременни в 4D обемни образи

Технологично революционeн ехограф дава нови възможности за наблюдения на плода.

здраве.bg

Медицински център „Фемина” изследва своите пациенти с технологично-революционeн ехограф. MEDISON V20 PRESTIGE включва комплекс от програми които позволяват да се наблюдават, изследват и обработват 3D/4D обемни образи изключително лесно и бързо. МЦ „ФЕМИНА” е съвременно, модерно, и водещо лечебно заведение за извънболнична помощ в сферата на акушерството и гинекологията, разположено в центъра на София.

Ние разполагаме с апаратите MEDISON ACCUVIX V 10, MEDISON ACCUVIX V 20 и MEDISON ACCUVIX V 20 PRESTIGE, които са най-новите, революционни ехографи от най-висок клас.

Модерната апаратура и висококвалифицираните лекари дават възможност на бъдещите майки да проследят развитието на плода във всеки момент:
Ултразвуковият скрининг безпогрешно разчита в първото тримесечие на бременността евентуална проява на вродени аномалии.
Феталната морфология открива, през второто и трето тримесечие, възможни малформации на плода и отклонения от нормалното му развитие.
Доплеровото изследване разкрива състоянието на кръвния поток в различните съдове - маточните артерии, пъпната връв и във всички съдове на плода.
Феталната ехокардиография – една оценка, в реално време и във всички плоскости на вродени сърдечни аномалии, на движещите се сърдечни структури и съдове - аорта и белодробна артерния.

Революционният ехограф MEDISON ACCUVIX V 20 PRESTIGE притежава комплекс от програми:
- MVS, MIRROR VIEW, MULTI OVIX, 3 DOH-DMXT, чрез които се изследват, наблюдават и обработват изключително лесно и скоростно различни ЗD/4D обемни образи на плода.
- MVS (MULTI VOLUME SLICE) позволява получаването, само с едно сканиране, на 7 различни обемни образа на плода, с което прецизно и точно се диагностицира развитието на долна челюст, небце, нос и устни, костни дефекти, спина бифида, вродени изкривявания на гръбначния стълб (кифоза и сколиоза).
- MULTI OVIX изследва в 3D режим (сканира) феталния мозък, гръбначния стълб, лицето и корема...

 
добави в:
 
Още по темите:
превенция    9 месеца    
 

more news
rss
 
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.