zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Успешното съжителство: често всичко се определя от сексуалния темпераментУспешното съжителство: често всичко се определя от сексуалния темперамент

здраве.bg

... месечно (и дори по-рядко) е напълно достатъчен. Те лесно се справят с принудителното полово въздържание, докато се стараят да си изберат партньор за цял живот.
Жените от този тип са най-истинските ценители на предварителната любовна игра. Това понякога се оказва твърде голямо предизвикателство за някои мъже.
Представителите от този тип са много романтични, което ги прави способни да дарят незабравими усещания на своята половинка.

Средният тип
Разбира се, тук спадат най-голям процент от хората. За тях сексът няколко пъти седмично или месечно е достатъчен. През първата половина от живота си те са склонни често да сменят партньорите си, но след това се успокояват. Смята се, че представителите от този тип са по-пригодими, т.е. по-лесно се приспособяват към избрания партньор.

Статистиката сочи, че около 80% от хората спадат към средната група, а останалите 10% са в двете крайности. Докато само 1% наистина страда от липса на желание за секс.

Логично е, че, за да постигнат сексуална хармония, партньорите трябва да бъдат с еднакъв полов темперамент. Относително добре могат да съжителстват и съседните типове: висок със среден или среден с нисък. Докато трайното съжителство между двете крайни групи е на практика невъзможно.(а)

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 

more news
rss
 
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.