zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Колкото по-малко козметика по лицето, толкова по-добре



Колкото по-малко козметика по лицето, толкова по-добре

Колкото по-малко грим има по кожата, толкова по-леко диша тя.

здраве.bg

Топлите дни са добър повод да създадем ред в нашата козметика и да си купим нови средства, подходящи за грижите за кожата през лятото.
Забравете за сенките и течните червила. Те се разтопяват на слънцето, потичат и имат оратен на желания ефект. Колкото по-малко грим има по кожата, толкова по-леко диша тя.

Тонизиращият зимен крем през лятото трябва да се замени с компактна пудра с УВ-филтри. Тя не създава усещането за омазняване, матира кожата и скрива нейните недостатъци. При покупката на тонизиращо средство избирайте това, в състава на което има комплекс от АНА-киселини, предпазващи от появата на пъпки и възпаления по кожата (особено мазната).

За да не се измъчвате със спиралата (която често потича при високите температури) можете да си боядисате миглите в салон за красота - боята държи един месец и не създава никакви проблеми, тъй като не е необходимо да се поправя през деня или да се измива всяка вечер.

 
добави в:
 
Още по темите:
превенция    
 
more news
rss
 
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.