zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Установиха къде в мозъка на мъжа се намира “пенис-центърът”Той не е голям, но в случая размерът е без значение, твърди немски учен.

23 март 2007, здраве.bg

Местонахождението на “пенис-центъра” е спорен въпрос още от 1920 година, но съвсем наскоро немският професор Кристиан Кел от университета във Франкфурт с помощта на магнитно-резонансното сканиране получи неоспорими доказателства.
По време на експеримента ученият е докосвал с мека четка различни части от тялото на участниците в експеримента и е наблюдавал скенера, който е показвал едно и също: “при всички мъже центърът, отговарящ за пениса, се намира близо до областите, отговарящи за коремната кухина и пръстите на краката”.
Кел не е съвсем доволен от своето откритие: ”Единственото, което ме разстрои е, че тази област на мозъка е много малка”.
Същевременно ученият обаче казва: “В този случай размерът не бива да ни притеснява – природата е по-мъдра от човека и е предоставила на мъжете останалата част от мозъка за решаването на трудната задача – обмисляне на действията, които ще доведат жената до оргазъм.”.
“Струва се да се отбележи, че откриването в женския мозък на центъра, отговарящ за вагината е непосилна задача за всеки учен, първо - защото всяко докосване с четка по тялото на жената ще “взриви” монитора на скенера и второ – защото това трябва да се прави в правилна последователност с необходимата скорост и усилие”, допълва Кел за BBC.

 
добави в:
 
Още по темите:
изследвания    любопитно    
 

more news
rss
 
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.