zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Установиха къде в мозъка на мъжа се намира “пенис-центърът”



Той не е голям, но в случая размерът е без значение, твърди немски учен.

23 март 2007, здраве.bg

Местонахождението на “пенис-центъра” е спорен въпрос още от 1920 година, но съвсем наскоро немският професор Кристиан Кел от университета във Франкфурт с помощта на магнитно-резонансното сканиране получи неоспорими доказателства.
По време на експеримента ученият е докосвал с мека четка различни части от тялото на участниците в експеримента и е наблюдавал скенера, който е показвал едно и също: “при всички мъже центърът, отговарящ за пениса, се намира близо до областите, отговарящи за коремната кухина и пръстите на краката”.
Кел не е съвсем доволен от своето откритие: ”Единственото, което ме разстрои е, че тази област на мозъка е много малка”.
Същевременно ученият обаче казва: “В този случай размерът не бива да ни притеснява – природата е по-мъдра от човека и е предоставила на мъжете останалата част от мозъка за решаването на трудната задача – обмисляне на действията, които ще доведат жената до оргазъм.”.
“Струва се да се отбележи, че откриването в женския мозък на центъра, отговарящ за вагината е непосилна задача за всеки учен, първо - защото всяко докосване с четка по тялото на жената ще “взриви” монитора на скенера и второ – защото това трябва да се прави в правилна последователност с необходимата скорост и усилие”, допълва Кел за BBC.

 
добави в:
 
Още по темите:
изследвания    любопитно    
 
more news
rss
 
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.