zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Да отслабнем без диети



Да отслабнем без диети

Няколко правила - проверени и ефективни, стига да имаме желание.

Тя.bg

... трябва да бъде лека и по отношение на качеството, и по отношение на количеството. Нищо тестено, мазно и сладко. И ако не смятате да прекарате нощта в танци или “броене на овце”, не яжте след 19-20 часа.

7. Обръщайте внимание на съдържанието на продуктите, които употребявате. Стремете се към ниско калоричните и с ниско съдържание на въглехидрати.

8. Не забравяйте за физическото натоварване. Вместо да ядете нещо пред телевизора, заемете се с гимнастика. И най-елементарните упражнения ще ви бъдат от полза. Добре би било, редовно да плувате или танцувате. Ако нямате такава възможност, постарайте се всеки ден да си правите малки разходки, на връщане от работа вървете 1-2 спирки пеша и не използвайте асансьора.

9. Хвалете се и се поощрявайте за изпълняването на поставените правила. Поглезете се не с поредното парче торта, а с нов лак за нокти, например. Представете си, че сте стройни и красиви и ... ще бъдете.

четете още в
ТЯ

 
добави в:
 
Още по темите:
хранене и диети    
 
more news
rss
 
13 здравословни навика за всеки ден
Превърнати в ежедневие, те ще ви донесат повече здраве и удовлетворение. Просто не пренебрегвайте това, което сами можете да направите за себе си.
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
25 здравословни храни
Слагайте редовно на трапезата си от тях, за да си осигурите жизненост и дълголетие
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.