zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Всякакви белези могат да бъдат заличени



Всякакви белези могат да бъдат заличени

платена публикация

Много хора имат погрешното схващане, че белезите са за цял живот или че единственото им лечение е пластичната операция. Други знаят, че белезите могат да бъдат лекувани с медикаменти, но смятат, че този метод работи само за нови белези. В действителност всеки един белег, независимо от своя произход и възраст, има сравнително добър шанс за успешно премахване чрез гел за лечение на белези!

Белезите могат да бъдат вследствие на операция, травма, порязване, изгаряне, акне, както и от заболявания като например варицела. Независимо от причината за появата им, всички белези са еднакви по същество – нарушение на тъканите на кожата, вследствие на което новоизградените тъкани са различни като тип, функционалност и външен вид. Те са по-твърди, с различен цвят и при тях почти напълно отсъстват потни и мастни жлези. Съдържат по-малко вода, което ги прави по-груби и нееластични. Лечението на белезите се състои в разграждането и омекотяването на тези груби тъкани, което води до изглаждането им, както и намаляване на цветовата разлика.

Контрактубекс е продукт на немската фирма Мерц, който успешно лекува белези. Дори много стари белези могат да бъдат успешно заличени чрез Контрактубекс. Важно е пациентите да са наясно, че лечението на белезите е много бавен процес, като стандартният курс на лечение е от 6 месеца при нови белези и до 1 година и повече при стари такива. За това трябва от самото начало пациентът да се въоръжи с търпение и да третира белега всекидневно. Контрактубекс е напълно безопасен и добре поносим и може да се ползва продължително време както при възрастни, така и при деца.

Повече информация за белезите, как да се грижим за тях и как да ги лекуваме ще намерите на страницата на Контрактубекс.

 
добави в:
 
Още по темите:
 
rss
 
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
9-те най-важни правила на храненето
Преди да опитате поредната диета и вечно да броите калориите във всяка хапка...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.