zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Подарете сладки сънища за Коледа



Подарете сладки сънища за Коледа

платена публикация


Преди да сте се изпаднали в паника, че и тази година празниците ще минат под надслов „Коледата невъзможна”, защото все още нямате идея с какво да зарадвате близки и приятели, матраци Happy Dreams ви представя едно практично решение. Предлагаме ви да подарите сладки сънища, като изненадате любимите си хора с възглавница на престижната марка Tempur:

Възглавница Tempur Ombracio

Най-новата възглавница Ombracio е единствената специално предназначена за хората, обичащи да спят по корем. Tя има уникална форма, наподобяваща четирилъча звезда. Благодарение на иновативния дизайн Ombracio повдига горната част на тялото, държи гърба и врата възможно най-изправени - за минимално напрежение. Специалната форма подобрява дишането, дори когато спите по корем. Покритието е хипоалергично и антибактериално.

Възглавница Tempur Original

Ако някой от близките ви страда от болки във врата, няма по-добър подарък от тази опорна възглавница. В сътрудничество с физиотерапевти експертите по съня на Tempur са успели да й придадат форма, плътно следваща извивките на главата и врата. Така Original осигурява оптимална опора и облекчава натоварването във вратните и раменните мускули. С нея болките във врата изчезват.

Възглавница Tempur Symphony

Symphony ще ви донесе максимален комфорт, като елиминира дразнителите – болките и напрежението във врата, които могат да нарушат спокойствието ви през нощта. Освен това на практика получавате две възглавници, защото Tempur Symphony е с две лица. От едната страна тя може да се ползва като възглавница за допълнителна опора, а от другата страна - като традиционна възглавница, на която всеки се чувства удобно. Възглавницата е направена от изключително мек Tempur материал, който създава усещане, че спите върху облак. Така сутрин ще се събуждате с усмивка (и песен) на уста.

Повече информация за продуктите на Tempur ще намерите на http://bulgaria.tempur.com/

...

 
добави в:
 
Още по темите:
 
rss
 
Какво ви държи будни
Не е ли сънят първото, което жертвате, когато задачите ви станат твърде много? Ако е така, това е сигнал за тревога...
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
20 мита за начините на отслабване
Много от най-популярните диети всъщност се отхвърлят от науката.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.