zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

За 15-и пътЗа 15-и път

13 март 2009, здраве.bg

От днес до 17 март в НДК се провежда 15-то издание на международно специализирано изложение - базар - търговско договаряне “Алея на здравето”. Както всяка година организатор на събитието е “Мирта Медикус”.

Тази пролет изложението е със съдействието на Министерство на здравеопазването, Национален център по опазване на общественото здраве и Национална браншова стопанска камара на търговците-дистрибутори на едро на лекарствени средства и медико-санитарни и билкови препарати.

На “Алея на здравето” са представени:

• Стоки: лекарствени средства, хранителни добавки, консумативи, лечебни храни, хомеопатични лекарствени средства, продукти от билки и на билкова основа, билки, чайове, природни продукти, растителни екстракти, натурални продукти с етерични масла, растителни екстракти, протеини, витамини, минерали, соли, пчелни продукти, лечебна и билкова козметика, ароматерапия и аромакозметика, минерални води, екологично чисти храни, имащи отношение към здравето и красотата, ядки, подправки, специализирани терапии, парафармация и др., продукти, в основата на които стоят върхови постижения на биотехнологиите, комбинирани с естествени активни съставки, консумативи, физиотерапевтични уреди, пособия и др.;

• Услуги: дейности за опазване на общественото здраве и лекарски практики;

• Ноу-хау: свързани със здравето на хората и в предмета на интегративната медицина, на тема: “Комплексен подход към здравето на човека, под наслов “Хармония и здраве от природата”.

• Паралелно: Ценителите на шоколада, кафето и изисканите чайове ще имат възможността да се запознаят с продуктите, представени на търговските изложения: “Чай и кафе” и “Парад на шоколада”.

 
добави в:
 
Още по темите:
 
rss
 
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Да станем по-здрави с някои храни
13 съвсем прости рецепти, които ще добавят здраве
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.