zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

От днес Novini.bg с модерен нов дизайнОт днес Novini.bg с модерен нов дизайн

11 февруари 2021, здраве.bg

За математиците 10 навярно е просто поредната цифра от безкрая на числата, с които умовете им безгрижно боравят; за калиграфите пък може да е една от най-съвършените и стройни цифри в математиката. За нас, екипът на Novini.bg, 10 е много повече от число и много повече от проста естетика.

Годината, в която предпочитаният от теб, уважаеми Читателю, сайт навършва 10-годишен юбилей, принуждава всички нас, които стоим зад реализацията му, да бъдем иновативни, да бъдем модерни, да бъдем достоверни и да бъдем безкомпромисни по отношение както на поднесената информация, така и по отношение на визията му. Изключително щастливи сме да споделим с всички вас, нашите милиони читатели месечно, новия дизайн на Novini.bg, което е още една стъпка към усилията и стремежите ни да бъдем по-различни, по-добри и винаги с една стъпка пред конкурентите. В качеството ни на една от най-четените информационни агенции в България – приз, отреден именно от вас, екипът ни реши да ознаменува лидерската позиция с един чисто нов и модерен изглед, с който да покажем, че дори след 10 години ни най-малко не сме се изморили да преследваме целите си и да бъдем най-добрите сред най-добрите.

За тези 10 години постигнахме много, изграждайки най-сложния мост в човечеството – мостът към доверието. Към вашето доверие, уважаеми читатели, за което ние изключително много ви благодарим. Поклонът е за вас. От наша страна ние обещаваме, че ще продължим да надграждаме над постигнатото, съзнавайки огромната отговорност, която носим.

Затова ние от Novini.bg сме уверени, че новият дизайн на сайта ще ни напомня новото начало, което смело предприемаме, за да сме в услуга на вас. За да продължавате да бъдете най-информирани за всичко най-важно и най-интересно, което се случва в България и света така, както през последните 10 години.

 
добави в:
 
Още по темите:
любопитно    
 

more news
rss
 
8 съвета за да спите пълноценно
Има доста какво да опитате преди да посегнете към приспивателните...
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
10 важни стъпки към здравословното хранене
Най-главното е разумният подход и чувството за мярка
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.