zdrave.bg
Бременност
»спонтанен аборт
спонтанен аборт... със собствени сили, вашият лекар може да ви предпише антидепресанти, които да ви могат да се отпуснете и подобрите социалните си взаимоотношения.

• Хоспитализация

Ако развиете състояние на тежка депресия, с което нямате сила да се справите, може да бъдете приета в болница. Това обикновено се случва, когато ви минават мисли за самоубийство или страдате от заболяване, което се е влошило в резултат на стреса.

• Как следва да постъпи вашият лекар

Той не може да предотврати чувствата, съпътстващи загубата на бебето, но може да ви даде подкрепа и да ви насочи към терапевтични консултации със специалист.

Вашият личен лекар играе изключително важна роля между вас и здравните грижи, които вие или вашето бебе получавате. Той трябва да бъде човекът, който ще отговори на повечето ви въпроси и с удоволствие ще разясни причините за загубата ви, ако те са известни. Вашият лекар трябва да бъде търпелив и прям с вас и ако това не е така, вие сте в пълното си право да смените личния си лекар и да потърсите друга възможност.

Ако вие или вашият партньор не можете да се справите с болката от загубеното бебе, вашият лекар или специалист може да ви предпише медикаменти от групата на антидепресантите. Препоръчително е те да не се приемат самостоятелно, а да се съчетават с терапевтични консултации със специалист. Курсът на лечение с антидепресанти обикновено продължава не повече от 4 седмици.




следва: Седмици 1-4

 
изпишете търсеното на латиница
 
4 доказани рецепти за плосък корем
Натрупването на мастна тъкан в областта на корема не е просто естетически дефект.
Холестеролът: не вреден, а важен за организма
Контролът върху количеството му в тялото всъщност не е толкова сложен и е по силите на всеки.
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.