zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньор



Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньор

...или за параметрите на сексуалността.

Тя.bg

... да подберете партньор със същата готовност.

Въпреки че е доста трудно да определите нивото на либидото на някой, преди да го познавате добре, има някои индикатори. Например, хората със силна сексуална енергия са склонни да живеят живота си “на максимум” и обожават да преживяват нещата. В музей или на концерт, човек със силно либидо е склонен да “потъне” в музиката или пред картина – може да изглежда отсъстващ или да се разплаче. На вечеря в ресторант този човек е вероятно не само да познава повечето ястия и да знае как се приготвят, но и да може да прави коментари върху тях. Такъв човек може да е запален пътешественик и да ви каже къде точно трябва да спрете, ако сте в Катманду.

Такъв човек не е непременно авантюрист, а просто ценител. Той обикновено иска повече сетивни преживявания от другите.
Човекът със силно либидо най-много мрази ограниченията и намира правилата за ограничаващи. Това обаче не винаги е добро.

Ако оценявате себе си като жена със здравословно нормално ниво на сексуална енергия и търсите мъж, с когото да сте на “едни вълни”, добър тест е да заведете потенциалния партньор на вечеря. Направете усилието нещата да са изпипани – подберете страхотна атмосфера, приятна музика, обслужване на ниво. Вашата цел е партньорът да е възхитен, но не погълнат от обстановката. Ако той се вълнува колко е приятно всичко, но все пак остава фокусиран върху вас двамата и разговора, който водите, тогава има голяма вероятност да сте открила мъж, чиято сексуална енергия ще е в унисон с вашата.

Фокусиране върху оргазма

Този параметър определя доколко оргазмът е важен за вашия партньор. Някои хора се фокусират изключително върху преживяването на оргазъм, докато други се наслаждават на секса и на това, което може да доведе до оргазъм. Вероятно вие желаете мъж, който има същото отношение към секса като вас – оргазмите наистина са важни, но не са единствения фокус.

Може би няма да ви изненадаме с твърдението, че фокусираните върху оргазъм хора са и хора...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
7-те основни хормона в женското тяло
Нарушението на техния баланс може да има непредвидими последици.
Има храни, които “изгарят” мазнините
Някои продукти доказано не само не прибавят допълнителни килограми, но и изгарят излишните мазнини.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.