zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньор



Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньор

...или за параметрите на сексуалността.

Тя.bg

... и също, че няма да ви накара да се чувствате неудобно, ако споделите с него някакво желание за нов експеримент. Ако един човек е широкоскроен и отворен като цяло, е много по-вероятно да е такъв и в леглото. И то не само по отношение на собствените си идеи, а и на вашите.

Поведение на прелъстяване

Този параметър показва доколко един мъж привлича вниманието на околните върху сексуалността си и дали знае как да използва чара си да привлече тази, която харесва.

Като цяло, мъж, който умее да прелъстява, се чувства комфортно със сексуалността си и не се притеснява да го показва. Поведението на прелъстяване обаче може да бъде показано по много различни начини. Например начинът, по който говори или какво казва на потенциалния си партньор. Дали в думите му се крият намеци или закачливо флиртуване? А как се облича? Демонстрира ли широките си рамене, плоския корем или стегнатото дупе? Принципно обаче, поведението на прелъстяване е комплексно и трябва да направим някои уговорки. Външното “перчене” не винаги казва как точно ще се държи той, когато “пуснете райбера”. За да добиете реална представа за сексуалността, трябва да оцените и другите параметри.

На повечето жени вероятно им е приятно някой да ги ухажва и съблазнява, стига този някой да знае кога да натисне копчето за изключване. Добър тест да оцените дали поведението на прелъстяване е нормално или прехвърля границите, които вие може да приемете, е да заведете потенциалния партньор на място, където със сигурност има много други жени, например в някой фитнес-клуб. Ако той покаже, че не знае как да контролира поведението си на прелъстяване, то може би за вас по-добрия вариант е да се откажете от създаване на по-задълбочени отношения.

Либидо

Да намерите партньор, чието либидо кореспондира с вашето, е от изключително значение. В противен случай нещата ще са доста дебалансирани – когато той има настроение за секс, вие няма да го имате и обратно. В зависимост колко често сте готова за секс, е добре...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
Някои “азбучни истини” за здравето са напълно погрешни!
Не всичко, което сме чували, че е полезно, всъщност е такова...
7 ключови години в живота
В живота има периоди които не са толкова условни.
10 начина да повишите имунитета си
Върху имунитета оказват влияние много фактори. Такива са дори условията, в които ядете или спите.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.