zdrave.bg
версия за печат изпрати на приятел

Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньор



Как да открием кой е идеалния ни сексуален партньор

...или за параметрите на сексуалността.

Тя.bg

... дали нивото на емоционално обвързване на един мъж е високо или ниско, е да разберете дали обича да целува. Има начини да направите това без в действителност да допирате устни. Например, кажете нещо от сорта: “Целуването е едно от най-хубавите неща в секса” и забележете дали човекът ще изрази съгласие, несъгласие или ще остане безразличен. Мъжът, който държи на емоционалното обвързване, ще демонстрира висока степен на съгласие с това твърдение.

Сексуален опит

Този параметър показва колко комфортно се чувства един мъж да опитва нови неща в леглото и колко уверен е като цяло в секса.

За да разпознаете такъв мъж, обърнете внимание дали този човек се опитва да ви накара да пробвате нови неща, например да отидете на караоке бар, да се запишете на курс по йога, да опитате ново ястие, да прочетете нова книга и пр. Хората, които са опитни сексуално, се оставят на любознателността и любопитството да ги води. И нищо друго не им допада повече от това, да ви водят със себе си.

Мъж със сексуален опит е вероятно да срещнете на необичайни места – например в новооткрит “нубийски” ресторант. Ако сте на по-нормално място, например в диско-бар, гледайте дансинга. Много често мъжът със сексуален опит ще е този, който “открива” дансинга или ще ви “замъкне” със себе си да танцувате първи. Той не го прави, за да ви притесни, а защото иска да се забавлявате толкова, колкото и той. И в живота, както в секса, този тип мъж иска да “потъне” и да се наслади.

Добър тест за откриване на такъв мъж, е да направите необичайно предложение към голяма група – например състуденти, колеги от работата и пр. Предложението може да е всякакво – например как да изкарате една вечер (може да предложите да си организирате купон с маски за Св. Валентин) и проследете реакциите. Ако търсите мъж със сексуално-авантюристичен дух, вашият човек е този, който реагира най-възторжено и особено, ако предложи друга гледна точка към вашата идея. Реакцията показва, че той е доста отзивчив към нови идеи и...

 
 
Още по темите:
любопитно    секс и здраве    психология    
 
more news
rss
 
Интуицията може да се развие!
Как да “увеличим звука” на вътрешния си глас?
5 неочаквани причини за напълняване
Прекомерното количество калории съвсем не са единствената причина за нарастване на теглото.
2 прости начина да изчислите натрупаните мазнини
И най-сложната таблица няма да ви даде достатъчно точен ориентир...
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.