zdrave.bg
Диета и отслабване
»средиземноморска диета
средиземноморска диета... отслабване, упражненията може да се намалят в началото, но когато бъде постигнато макар и частично отслабване, те дори трябва да се засилят на средното.

Място за размисъл

Ползите от средиземноморската диета са много – тя е богата на плодове, зеленчуци и фибри. Затова възможността да се отслабне е само един от възможните плюсове.

Диетата е лишена от всякакви „изкуствени хватки“, имащи за цел да се прилъже организмът и да се свалят килограми. Тя се е доказала най-вече като хранене и цялостно поведение през деня, които имат здравословен ефект и намаляват риска от редица хронични заболявания.

Удоволствието от разнообразната и вкусна храна в средиземноморски стил е лесен начин да се избегне негативния за психиката ефект от ограниченията и временния или доста продължителен глад.

Преди всичко средиземноморската диета е здравословен начин за хранене. Едва след това тя представлява и възможност за отслабване – но бавно и постепенно.

източник: dieti.info
 
изпишете търсеното на латиница
 
Какво предизвиква депресиите
В повечето случаи причината е комплексна. И все пак...
Цветя... за здраве
Растенията у дома не само създават красота и уют. Те са и полезни за здравето - както за психиката, така и за физиологията.
3 естествени начина да свалите кръвното
Не посягайте веднага към лекарствата, съветват специалисти.
Смятате ли, че тенът придава привлекателност?
  •  Да, хората със слънчев загар са по-секси.
  •  Малко слънце по тялото стои добре.
  •  Не, тенът изглежда нездравословно.